Sponzorované

Obľúbené topánky pre milovníčky minimalizmu na jar

Minimalizmus v móde znamená nakupovanie a skladanie jednotlivých kusov oblečenia v súlade s určitými pravidlami. Jednoduchosť a kvalitné materiály prevládajú nad zbytočnými doplnkami a umelými tkaninami s nízkou pevnosťou. Obuv na jar v minimalistickom štýle sa vyznačuje nielen ľahkosťou a pohodlím, ale aj tlmenou farebnou škálou. Ak máte radi minimalizmus a jarný šatník Vám robí dobrú náladu, pozrite si, akú obuv zvoliť. Tu sú obľúbené modely jarnej obuvi pre každého minimalistu.

Jarné štylizácie v minimalistickom štýle – aké topánky si vybrať?

Keď po tuhej a sivej zime prídu teplejšie dni a jar o sebe dáva stále viac vedieť, oplatí sa zrevidovať svoj šatník. Jarné štylizácie ponúkajú široké pole do popisu, pretože sa neobmedzujeme len na páperové bundy a zateplenú obuv s kožúškom. Na jar sú vhodné aj tenisky a trampky. Ich jednoduchý strih Vám umožní nosiť ich prakticky k všetkému – k tomuto typu obuvi sa budú hodiť dievčenské midi sukne, klasické úzke džínsy alebo športové joggery. Ďalším návrhom sú sandále. Na jar si môžeme dovoliť ľahšie topánky a tie v minimalistickom štýle nám nebudú robiť problémy s výberom zvyšku oblečenia. Klasické sandále bez zbytočných ozdôb môžete nosiť na prechádzku po meste, na nákupy a dokonca aj na stretnutie s priateľmi. Pekne odhaľujú chodidlo a zabezpečujú správnu cirkuláciu vzduchu. Ak chcete na jar nájsť minimalistickú obuv, ktorá sa bude hodiť aj do práce či do školy, oplatí sa staviť na elegantné a ženské modely.

Jednoduché a módne topánky na jar, ideálne pre milovníčky minimalizmu

Propozíciou na ľahkú jarnú obuv do práce či školy sú určite aj mokasíny alebo baleríny. Dokážu dokonale splynúť s oficiálnou štylizáciou, pričom nenarúšajú celý vzhľad. Minimalistky určite oslovia kožené balerínky v rôznych odtieňoch, pretože si môžete vybrať niečo, čo sa Vám bude dokonale hodiť. Na https://wojas.sk/topanky-damske-poltopanky-baleriny nájdeme ako klasické čierne balerínky, tak aj lesklé strieborné či ažúrové. Jednofarebnú obuv v neutrálnych farbách je možné kombinovať s ceruzkovou sukňou, alebo s chinos nohavicami a elegantnou dámskou košeľou. Doplňte look žaketom alebo dámskym sakom. V školskej verzii sa môžeme rozhodnúť pre jednoduchú športovú mikinu a priestranný shopper.

Takéto štylizácie na jar určite oslovia milovníčky minimalizmu. Tento typ garderóby je založený na tom, aby ste mali malé množstvo oblečenia, no vysokej kvality. Minimalizmus sa zameriava na prírodné a odolné látky, ako je ľan či bavlna, a v obuvi má rád jednoduchosť a univerzálnosť. Vďaka takýmto štylizáciám prispievame k ochrane klímy bez toho, aby sme ju zaťažovali konzumom a plytvaním zdrojmi. Ľahká jarná obuv bude hitom, keď chceme niečo zmeniť v šatníku a zmeniť tak svoje nákupné návyky, aby boli prospešnejšie ako pre nás, tak aj pre životné prostredie.

Zdroj foto: Dmitry Tkachuk / Shutterstock.com

chodorcukova

Share
Publikované
chodorcukova

Recent Posts

Pánska členková obuv – ktorý model sa bude hodiť k zimnej bunde?

S nástupom chladného počasia je potrebné okrem šatníka vymeniť aj topánkovník. I keď je nosenie…

5 mesiacov pred

Pozrite sa na jesenné trendy spoločne s TATUUM! Zistite, aké oblečenie musíte mať v tejto sezóne

Jeseň nie je len o zlatých listoch a klesajúcich teplotách, ale je to tiež skvelá…

8 mesiacov pred

Chcete lepšie vzdelanie, ale nemáte čas chodiť do školy? Študujte online

Nechať všetko a ísť si na niekoľko rokov zase sadnúť do školských lavíc je pre…

1 rok pred

Pozor – nový trend! Najkrajšie kabelky pre rok 2023

Milovníčky tašiek, máme dobrú správu! Rok 2022 bol prakticky preplnený množstvom trendových doplnkov, ale tento…

1 rok pred

Praktické rady ako schudnúť po vianociach

Pravdepodobne ste počas vianočných sviatkov zjedli viac jedla ako zvyčajne a možno vás trápi pocit,…

1 rok pred

6 tipov, ako vybrať správne dámske tepláky

Tepláky sú perfektnou alternatívou k rifliam alebo nohaviciam, najmä vtedy, ak potrebujete nejaký neformálny outfit.…

1 rok pred