Krása

Pozor – nový trend! Najkrajšie kabelky pre rok 2023

Milovníčky tašiek, máme dobrú správu! Rok 2022 bol prakticky preplnený množstvom trendových doplnkov, ale tento rok sa objavila nová várka horúcich štýlov, do ktorých sa beznádejne zamilujete. Niektoré trendy sa opakujú a prichádzajú v nových vylepšených verziách, avšak iné na predvádzacích mólach vidíme prvýkrát. Aké kabelky teda budeme tento rok nosiť? Pozrite sa!

Výrazné rukoväte i naozaj veľké tašky

Ak je nejaký trend, ktorý tento rok kraľuje všetkým kabelkovým trendom, je to výrazná rukoväť. V tejto sezóne sú v móde všetky dámske tašky, ktoré majú výraznú rúčku, a to bez ohľadu na to, či je kožená, plastová, hladká alebo štruktúrovaná. Jednoducho, výrazné štruktúrované rukoväte, z ktorých vyžaruje kráľovská elegancia, sú trendom, ktorý vo vašom šatníku tento rok nesmie chýbať za žiadnych okolností.

Bottega Veneta, Molly Goddard, či Louis Vuitton nám však zároveň dávajú jasne najavo, že miniatúrne kabelky sú minulosťou, ktorú vystriedali XXXL tvary. Čím je taška väčšia, tým lepšie! Mantra tohto roku je teda minimalistický maximalizmus, čo je snom všetkých dám s naozaj vysokými nárokmi. Len si to predstavte, dnes už môžete pohodlne nosiť štýlovú maxi kabelku, do ktorej sa vám zmestí úplne všetko, čo počas dňa budete potrebovať – žiadne postranné tašky ani nosenie vecí v rukách, len jediná kabelka pre všetko.

Kamienková extravagancia a metalické odlesky

V roku 2023 budeme žiariť jasnejšie ako samotné diamanty. Alebo hviezdy? Párty sezóna je späť a spolu s ňou aj množstvo žiarivých vesmírnych kúskov plných štrasu, perličiek, flitrov a všetkého, čo sa blyští. Avšak pozor, tieto trendové kabelky nie sú už ani zďaleka určené iba na večierky a spoločenské udalosti. Môžete ich pokojne nosiť do mesta, na rande, alebo na stretnutia s priateľmi.

Ďalším veľkým trendom sú metalické odlesky. Číslom jeden v roku 2023 je striebro a postriebrené kabelky, ktoré vyzerajú, akoby prišli z vesmíru. Tieto strieborné doplnky oživia každý outfit, či už zvolíte elegantný dámsky kostým alebo voľné šaty. Ak chcete zájsť ešte o krok ďalej, môžete si vybrať jednu z plastových futuristických kabeliek, alebo stavte na kúsok, ktorý vizuálne pripomína kus kovu.

Funkčné vrecia na obzore

Tento trend ste možno mali možnosť zahliadnuť už aj v našich uliciach. V roku 2023 budeme nosiť kabelky, ktoré pripomínajú vrece, a to nie výhradne na ramene, ale i v ruke, alebo len tak voľne pod pazuchou. Tieto tašky sú perfektné k ležérnym každodenným outfitom, pretože skvelo doplnia aj oversized kabáty alebo bundy. Ich jediná nevýhoda je to, že aj keď sú funkčné, je takmer nemožné v nich niečo nájsť.  

Minimalistický moment na ramene

Trend minimalistických tašiek poteší každú ženu, ktorá nerada trávi množstvo času vymýšľaním nových outfitov. Ak túžite po malej kabelke, ktorú si môžete kedykoľvek prehodiť cez rameno a vyraziť, práve ste ju našli. Letí najmä štruktúrovaný dizajn s čistými líniami, a pokiaľ chcete investovať, toto je pravdepodobne ten najvhodnejší kúsok, ktorý by ste mali zaradiť do vášho nákupného zoznamu.

Nech sa už ale rozhodnete pre ktorýkoľvek z tohtoročných kabelkových trendov, pozrite sa aj na stránky overených výrobcov a distribútorov obuvi a doplnkov, ako napríklad CCC. Môžete tu nájsť perfektné moderné kúsky rôznych farieb a štýlov, a to za neuveriteľne dostupné ceny.

Zdroj foto: vlastné / blog.ccc.eu

chodorcukova

Share
Publikované
chodorcukova

Recent Posts

Pánska členková obuv – ktorý model sa bude hodiť k zimnej bunde?

S nástupom chladného počasia je potrebné okrem šatníka vymeniť aj topánkovník. I keď je nosenie…

5 mesiacov pred

Pozrite sa na jesenné trendy spoločne s TATUUM! Zistite, aké oblečenie musíte mať v tejto sezóne

Jeseň nie je len o zlatých listoch a klesajúcich teplotách, ale je to tiež skvelá…

8 mesiacov pred

Chcete lepšie vzdelanie, ale nemáte čas chodiť do školy? Študujte online

Nechať všetko a ísť si na niekoľko rokov zase sadnúť do školských lavíc je pre…

1 rok pred

Obľúbené topánky pre milovníčky minimalizmu na jar

Minimalizmus v móde znamená nakupovanie a skladanie jednotlivých kusov oblečenia v súlade s určitými pravidlami.…

1 rok pred

Praktické rady ako schudnúť po vianociach

Pravdepodobne ste počas vianočných sviatkov zjedli viac jedla ako zvyčajne a možno vás trápi pocit,…

1 rok pred

6 tipov, ako vybrať správne dámske tepláky

Tepláky sú perfektnou alternatívou k rifliam alebo nohaviciam, najmä vtedy, ak potrebujete nejaký neformálny outfit.…

1 rok pred