Krása

Pánska členková obuv – ktorý model sa bude hodiť k zimnej bunde?

S nástupom chladného počasia je potrebné okrem šatníka vymeniť aj topánkovník. I keď je nosenie tenisiek v zimných mesiacoch veľmi populárne najmä u mladších ľudí a súčasné počasie vyzerá tak, že pánske čižmy nie je potrebné vlastniť, v tomto článku vám dáme pár tipov, ako kombinovať pánsku členkovú obuv k zimným bundám. Či už nosíte športové bundy alebo elegantné kabáty, práve kvalitné pánske čižmy sú obuvou, ktorá by nemala chýbať ani vo vašom topánkovníku.

Ktoré pánske čižmy sú vhodné k zimnej bunde na každý deň?

Ak hľadáte pohodlné a štýlové čižmy na každodenné nosenie, zamerajte sa skôr na modely, ktoré kombinujú funkčnosť a moderný vzhľad. Pánske poltopánky s pevnou podrážkou a vodoodolným materiálom sú ideálnym výberom. Práve takýto model topánok na zimu vás ochráni pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami, ako je sneh, dážď a chlad.

Navyše, tmavé odtiene, ako sú hnedá, čierna alebo tmavomodrá, sa ľahko kombinujú so zimným oblečením. Doplnkom môžu byť aj štýlové detaily, ako sú remienky alebo kovové prvky. V súčasnosti v ponuke nájdete rôzne modely pánskych čižiem. Na bežný deň sú vhodné zateplené pánske čižmy zo semišovej alebo lícovej kože. K športovej zimnej bunde môžete zároveň kombinovať pánske čižmy na šnurovanie, avšak praktickejšie sú pánske čižmy na zips. Okrem iného sa zamerajte aj na podrážku. Tá by mala byť protišmyková, aby ste predišli nepríjemným pádom a zraneniam.

Aké pánske čižmy sa hodia k elegantným pánskym bundám?

Pre elegantný vzhľad môžete zvoliť pánske kožené čižmy. Tento klasický kúsok, ktorý by mal byť súčasťou topánkovníka každého chlapa, je nielen štýlový, ale aj odolný. Či už si vyberiete čižmy v hladkom koženom prevedení alebo s detailmi, váš outfit dostane vždy štýlový vzhľad. Tento typ topánok odporúčame kombinovať k elegantným zimným sakám alebo kabátom. Neutrálne farby ako hnedá, čierna alebo tmavošedá sú ideálne na kombinovanie k rôznym typom outfitov. Aj tomto prípade môžete zvoliť elegantné pánske kožené čižmy na šnurovanie alebo zips. V prípade chladnejšieho počasia odporúčame zvoliť vysoké alebo členkové pánske čižmy.

Na aké faktory myslieť pri výbere pánskych čižiem?

Aj pri výbere pánskych čižiem je potrebné sa zamerať na niekoľko dôležitých faktorov. Predovšetkým ide o materiál a odolnosť topánok. Odporúčame zvoliť pánske čižmy z kvalitných materiálov, ako je napríklad koža. Práve tento prírodný materiál je odolný voči vlhkosti a nepriaznivým podmienkam. Aby ste boli dostatočne chránení, zvoľte zateplené pánske čižmy. Zároveň je potrebné zvoliť správny strih topánok a veľkosť. Na základe subjektívneho názoru a vašich potrieb či preferencií si vyberte štýl a farebné prevedenie pánskych čižiem. Odporúčame však zvoliť neutrálne odtiene, a to hnedé, čierne alebo šedé pánske čižmy, ktoré jednoducho môžete kombinovať k rôznym outfitom.  

Kde nakupovať kvalitné pánske čižmy na rôzne príležitosti?

Pánske čižmy sú veľmi obľúbeným typom obuvi na zimu. Okrem toho, že vás ochránia pred chladom, snehom a iným nepriaznivým počasím, sú štýlové a pohodlné. Na e-shope CCC nájdete širokú ponuku pánskych čižiem. Vybrať si môžete zo širokého sortimentu topánok na rôzne príležitosti. Či už zvolíte nízke pánske čižmy alebo členkové pánske čižmy, je len na vašich osobných preferenciách. Nakupujte kvalitné a komfortné pánske čižmy rôznych značiek za dostupné ceny na e-shope CCC.

Zdroj foto: vlastné / ccc.eu

chodorcukova

Share
Publikované
chodorcukova

Recent Posts

Pozrite sa na jesenné trendy spoločne s TATUUM! Zistite, aké oblečenie musíte mať v tejto sezóne

Jeseň nie je len o zlatých listoch a klesajúcich teplotách, ale je to tiež skvelá…

8 mesiacov pred

Chcete lepšie vzdelanie, ale nemáte čas chodiť do školy? Študujte online

Nechať všetko a ísť si na niekoľko rokov zase sadnúť do školských lavíc je pre…

1 rok pred

Obľúbené topánky pre milovníčky minimalizmu na jar

Minimalizmus v móde znamená nakupovanie a skladanie jednotlivých kusov oblečenia v súlade s určitými pravidlami.…

1 rok pred

Pozor – nový trend! Najkrajšie kabelky pre rok 2023

Milovníčky tašiek, máme dobrú správu! Rok 2022 bol prakticky preplnený množstvom trendových doplnkov, ale tento…

1 rok pred

Praktické rady ako schudnúť po vianociach

Pravdepodobne ste počas vianočných sviatkov zjedli viac jedla ako zvyčajne a možno vás trápi pocit,…

1 rok pred

6 tipov, ako vybrať správne dámske tepláky

Tepláky sú perfektnou alternatívou k rifliam alebo nohaviciam, najmä vtedy, ak potrebujete nejaký neformálny outfit.…

1 rok pred