• Recepty
  • Cestovanie
  • Fitness
  • Krása
  • Zdravie
  • Nezaradené
femmes.sk
Menu
  • Recepty
  • Cestovanie
  • Fitness
  • Krása
  • Zdravie
  • Nezaradené
Home  /  Recepty  /  Hokkaido chlebík
Recepty

Hokkaido chlebík

hokkaido chlebik

Sezóna tekvice je naozaj stále všade. A upečené, usmažené a v trojobale sme to jedli asi všetci. Ale čo tak prepašovať tekvicu do sladkého chlebíka? Vyskúšajme to spolu 🙂

  • 300 g uvarenej tekvice Hokkaido
  • 1 detská výživa
  • 1 lyžica škorice
  • 1 lyžica kakaa
  • 2 vajíčka
  • 1/2 balíčka kypriaceho prášku
  • 60 g medu
  • 20-30 g oleja
  • 50 g polohrubej múky
  • 50 g hladkej múky

Tekvicu uvaríme domäkka, zasypeme škoricou a necháme trošku odležať, aby tekvica nasiakla vôňu a chuť škorice.
Pridáme detskú výživu, rozmačkáme vidličkou, pridáme obe vajíčka, zašľaháme med, olej, kakaoo, múku a kypriaci prášok. Vymastíme si formu, vysypeme múkou a pečieme cca 40 minút na 180 stupňov.
Dobrú chuť!

Tags: chutne dobroty hokkaido mnam sladko zdravo
Posted on 21. augusta 2020
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
mandlovy kolacik s ovociim
Predchádzajúci článokKoláč s lesným ovocím a mandľami
hruškový tart
Ďalší článokHruškový tart s tvarohom

Súvisiace príspevky

  • machová torta

    Machová torta

    18. septembra 2020
    Celý článok
  • kokosovy kolac s mandarinkami

    Kokosový koláč s mandarinkami

    14. septembra 2020
    Celý článok
  • bezlepkový fit makovec

    Bezlepkový fit makovec

    8. septembra 2020
    Celý článok

Populárne články

  • jablkový koláč s orechovou penou Jablkový koláč s orechovou penou
  • machová torta Machová torta
  • K Vianociam fotokalendár od Happy Foto
  • čokoládové rezy Čokoládové rezy
  • jahodový cheescake Ľahký letný cheescake s jahodami

Sledujte nás

Reklama




Vyhľadávanie

Kategórie

  • Cestovanie
  • Fitness
  • Krása
  • Nezaradené
  • Novinky
  • Recepty
  • Sponzorované
  • Zdravie
  • Recepty
  • Cestovanie
  • Fitness
  • Krása
  • Zdravie
  • Nezaradené
© Copyright 2016 femmes.sk
Nahor
Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s používaním súborov cookie .