Sponzorované

Pomôžeme vám pri zariaďovaní modernej spálne

Strávime v nej až tretinu nášho života, preto by sme si pri jej zariaďovaní mali dať viac záležať. Spálňové priestory nebývajú zväčša veľké. Sme nútení improvizovať a dávať si vyrobiť nábytok na mieru.  Ak sa ale onedlho pustíte do kompletnej rekonštrukcie spálňových priestorov, prezradíme vám pár užitočných tipov, čoho sa držať pri zariaďovaní tejto miestnosti, v ktorej plánujete spať a relaxovať.

Pozrite si ponuku online nábytku

Ak nemáte ani len tušenie, aký nábytok si do spálne vybrať, otvorte si eshop s moderným online nábytkom a inšpirujte sa. Ak sa vám nábytok natoľko zapáči, že už nebudete chcieť ďalej hľadať, pokojne si tento nábytok môžete objednať.

Viaceré eshopy s online nábytkom ponúkajú viaceré zostavy nábytku. Ak sa vám zapáči komplet celý sektorový nábytok, nie je nad čím špekulovať. Sektorový nábytok vám ale odporúčame vyberať hlavne do obývačky a kuchyne. V spálni vám postačí len menšia šatníková skriňa, poprípade komoda na spodné prádlo, ponožky a pyžamá.

Ak máte malú spálňu, nedávajte si do nej vysoké skrine, ale uprednostnite skôr menší nábytok. Odkladací priestor na oblečenie majte radšej v zvlášť miestnosti, poprípade v predsieni.

Výber manželskej postele

Najdôležitejšie je vybrať si správnu manželskú posteľ. Pri výbere novej manželskej postele si všímajte nielen materiál konštrukcie, ale aj kvalitu roštov, farebné prevedenie (morenie dreva) a veľkosť postele. Najdôležitejšia je veľkosť manželskej postele. Tie sa predávajú väčšinou v týchto rozmeroch – 200×160 cm a 200×180 cm.

Ak disponujete väčšími rozmermi spálne, uprednostnite posteľ 200×180 cm. Klasikou je ale menšia verzia manželskej postele, ktorá vám bez najmenších problémov bude postačovať.

Čo sa týka materiálového prevedenia, najlepšie, ale zároveň aj najdrahšie budú masívne manželské postele. Najpredávanejšie sú ale čalúnené manželské postele.

Skriňa s posuvným systémom

Vráťme sa ale naspäť k úložnému priestoru. Ak sa rozhodnete dať do spálne skrine, uprednostnite tie, ktoré majú ten najspoľahlivejší posuvný systém, ktorý sa ani pri častom používaní nezadrhne. Posuvné systémy vám umožnia dostať sa k obsahu skrine bez toho, aby vás dvierka skrine akokoľvek obmedzovali, či zasahovali do priestoru.

admin

Share
Publikované
admin

Recent Posts

Pánska členková obuv – ktorý model sa bude hodiť k zimnej bunde?

S nástupom chladného počasia je potrebné okrem šatníka vymeniť aj topánkovník. I keď je nosenie…

5 mesiacov pred

Pozrite sa na jesenné trendy spoločne s TATUUM! Zistite, aké oblečenie musíte mať v tejto sezóne

Jeseň nie je len o zlatých listoch a klesajúcich teplotách, ale je to tiež skvelá…

8 mesiacov pred

Chcete lepšie vzdelanie, ale nemáte čas chodiť do školy? Študujte online

Nechať všetko a ísť si na niekoľko rokov zase sadnúť do školských lavíc je pre…

1 rok pred

Obľúbené topánky pre milovníčky minimalizmu na jar

Minimalizmus v móde znamená nakupovanie a skladanie jednotlivých kusov oblečenia v súlade s určitými pravidlami.…

1 rok pred

Pozor – nový trend! Najkrajšie kabelky pre rok 2023

Milovníčky tašiek, máme dobrú správu! Rok 2022 bol prakticky preplnený množstvom trendových doplnkov, ale tento…

1 rok pred

Praktické rady ako schudnúť po vianociach

Pravdepodobne ste počas vianočných sviatkov zjedli viac jedla ako zvyčajne a možno vás trápi pocit,…

1 rok pred